in

Bikini Modelleri

2016-Bikini-Modelleri

Yaz geldi sayılır bayanlar. Peki, siz hazır mısınız? Bütün bir yıl boyunca yapılan diyetlerin artık tatil planları ile sonlarına geldik sayılır. Yazın getirdiği heyecan ile tatil planları yapmaya başlamadan önce, her senenin klasiği olan yaz alışverişini yapmak gerek. Yaz alışverişinize başlarken ilk dikkat etmeniz gereken bikiniler olacaktır.

Bikini Modelleri

Bu yılın en tarz bikinileri yine cap canlı renkler oluyor. Eğer siyah renkten hoşlanıyorsanız bu yıl çeşitli markaların tasarladıkları siyah bikini ve mayokinilere bayılacaksınız. Bu yılın moda renkleri arasında su yeşili, turkuaz ve pembe de yer alıyor. Aynı zamanda bazı modellerdeki tül detayları da geçen seneyi hatırlatıyor bizlere.

Yüksek bel olarak tasarlanmış bikini altları ile de harika takımlar yaratabilirsiniz. Bu sizi hem son derece şık hem de oldukça çekici gösterecektir. Sizlerde bu yılın modasını plajlarda en iyi şekilde kullanmak istiyorsanız hemen alışverişe başlayabilirsiniz. Sizin için bazı modelleri araştırdık ve bir galeri oluşturduk. Eee, bütün bir yıl o diyetleri boşuna yapmadınız değil mi? Bu yıl tüm ziyaretçilerimiz plajda ilgi odağı olacak !

Şık Bikini Modelleri

Bu arada bu yılın bir diğer modasının da bluz tarzı modeller olduğunu belirtmekte fayda var. Bikininin üst kısmı boyundan bağlamalı ön tarafı da kapalı olan modeller son derece popüler hale geldi.

Bikini Modelleri Önerilerimiz

Bikini Modelleri
En Şık Bikini Modelleri
En güzel Bikini Modelleri
Üstü Omuzdan Bikini Modelleri
Pembe Bikini Modelleri
Şık Bikini Modelleri
Yüksek Bel Bikini Modelleri
Siyah Bikini Modelleri
Beyaz Bikini Modelleri
Straplez Bikini Modelleri
Renkli Bikini Modelleri
Omuzdan İpli Bikini Modelleri
Yeni Bikini Modelleri
Siyah Beyaz Bikini Modelleri
Büyük Beden Bikini Modelleri
Bikini Modelleri
Çiçek Desenli Bikini Modelleri
Siyah Renk Bikini Modelleri
Askılı Bikini Modelleri
İp Askılı Bikini Modelleri
Askısız Bikini Modelleri
Dantelli Bikini Modelleri

Beğendiğiniz bikini modellerini yazımıza yorum yaparak bizlerle paylaşın ve sizin yorumlarınızla en güzel bikini modelini seçelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Siyah Elbise Kombin Modelleri

Gelinlik Modelleri